Η εταιρία “ΞΥΛΟΜΕΤ ΑΒΕΕ” ιδρύθηκε το 1992 από τον Κ. Δημήτρη Κλειτσάκη και την σύζυγό του Κα. Ευανθία Κοκκαλάκη. Από τότε δεν σταμάτησε να αναπτύσσεται και να πρωτοπορεί στον χώρο της ξυλείας και των υλικών επιπλοποιίας.

          Το 2004 η εταιρεία στον νέο της εκθεσιακό χώρο εμπλουτίζει την γκάμα της, πέρα από την ξυλεία και τα προϊόντα κατασκευής επίπλων,  με είδη κιγκαλερίας, πόμολα, εξοπλισμό κουζίνας, κουρτινόξυλα, δάπεδα και πόρτες laminate.

          Βασισμένη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας, τους εκθεσιακούς χώρους, την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων και των προϊόντων της αλλά και τις κατάλληλες γνώσεις του προσωπικού,  μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

          Σήμερα η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού που κατασκευάζουν προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλού design διαθέτοντάς τα σε επαγγελματίες του χώρου του επίπλου, κατασκευαστές, εργολάβους, διακοσμητές εσωτερικών χώρων αλλά και σε ιδιώτες. 


Με εκτίμηση
XylometOnline.gr
Λεωφ. Καλυβίων 140 Λαμία
Φθιώτιδα, Ελλάδα, TK 35100
Τηλέφωνο: 2231061133
Φαξ: 2231061133
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.